Скандал! Признание в "Капките" побърка Рачков

Дойде от актьора Александър Сано

Скандал! Признание в "Капките" побърка Рачков | StandartNews.com

Финалът на "Като две капки вода" наближава, но явно напрежението си казва думата, защото участниците се забъркват във все по-скандални истории. 

Един от любимците, спряган за победител в шоуто, направи нечувано признание, което остави зрителите с отворена уста, а водещите побързаха да прикрият думите му. Той каза в национален ефир, че от една седмица взима наркотици, но не му е достатъчно. 

Става въпрос за актьора Александър Сано, който влезе в образа на Dave Gahan - фронтмен и вокалист на група Depeche Mode. След изпълнението си той каза: ""Ползвах една седмица наркотици, но не е достатъчно". Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро се видяха в приключение и започнаха да пелтечат, опитвайки се да замажат скандалното откровение на Сано. 

Думите на Сано дойдоха след похвала от Фънки, че изглежда по-добре от оригинала. А Сано се пошегува, че е по-слаб от него защото ползва наркотици. А истината е, че Сано води изключително здравословен живот и тренира усърдно във фитнес залата, а тялото му се отплаща с начина, по който изглежда, което го превърна в магнит за жените, пише show.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай