Скандал! Хари с шокиращи думи към баща си

Шокиращото разкритие в нова книга

Скандал! Хари с шокиращи думи към баща си | StandartNews.com

Нов скандал в британското кралско семейство! Според нова книга става ясно, че принц Хари е "напсувал" крал Чарлз по време на разгорещен спор за пари.

След като изпуснал нервите си, когато многократните му искания за средства не били изпълнени, се твърди, че Хари излял разочарованието си от баща си в разгорещен телефонен разговор.

ВИЖ ОЩЕ: Падна тайна за Елизабет II! Думите й за Хари и Меган

Шокиращото разкритие идва в новата книга на Робърт Джобсън „Нашият крал“, която предстои да излезе на 13 април, в която кралският кореспондент разкрива подробности зад кулисите, информира "Вести".

Хари, който все още не е решил дали ще присъства на коронацията на баща си, твърди, че е изгорил връзката си с Чарлз след огнения спор.

Херцогът на Съсекс се е свързвал и с покойната кралица, за да обсъдят финансови въпроси, но според съобщенията тя е станала „уморена“ от внука си.

„Нейно Величество намираше обажданията на принц Хари за доста трудни и уморителни. Тя не искаше да се намесва в отношенията между баща и син и го призоваваше да говори с баща си“, казва източник пред Джобсън.

ВИЖ ОЩЕ: Нова книга вади тайни за Хари и Меган. Драма в кралското семейство

„Принц Чарлз просто спря да приема обажданията на Хари, след като синът му го ругаеше и многократно искаше пари“, споделя Джобсън.

Кралица Елизабет също смятала, че Хари е "толкова погълнат" от любовта си към Меган, че това "замъглява преценката му", добави кралският кореспондент в книгата си.

Това идва непосредствено, след като бяха разкрити плановете за коронацията на Чарлз - но все още не знаем дали Хари и Меган ще присъстват.

Херцогът и херогинята на Съсекс се предполага, че са „на ръба“ да вземат решение, така че може и да са част от голямото събитие в Уестминстърското абатство на 6 май.

Неудобно, но датата съвпада с четвъртия рожден ден на принц Арчи и има твърдения, че Хари и Меган искат това да бъде признато на деня.

Избрана група от 15 членове на кралското семейство ще се появи с Чарлз на балкона на Бъкингамския дворец, за да поздрави тълпите на шумния финал на неговия исторически ден следващия месец.

Това са само работещи кралски особи, така че Хари и Меган едва ли ще бъдат сред тях.

„Няма много място за сантименти, това е държавен празник, а не семеен и е редно само работещите членове на семейството да присъстват в големия публичен момент“, споделя още източникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай