Сирийци се клаха за жена (ОБЗОР)

Сирийци се клаха за жена (ОБЗОР) | StandartNews.com

Мушкали се с ножове край Синагогата, младеж бягал 200 метра с рана, преди да падне мъртъв

Сирийци се клаха в центъра на София днес по обяд. След свадата от прободни рани с нож е починал 21-годишният Ширван Абдулшалам Рашид. Друг сириец - 26-годишният Ибрахим Абдулсалам, е приет в столична болница също с прободна рана. Ранен е още един сириец. Според една от версиите мъжете са се скарали заради любов към жена.
Сигналът за прерасналата в клане свада е бил получен в МВР малко преди 13 часа. Пристигналият полицейски патрул открил вече мъртвия 21-годишен мъж. Тялото на убития стояло близо 40 минути на земята, покрито с одеяло, преди да бъде взето от екип на Съдебна медицина, съобщиха очевидци.

Свадата започнала в района на Синагогата, където убитият е бил намушкан смъртоносно. Той се опитал да избяга въпреки раната, като се строполил мъртъв на около 200 метра по улицата.

Полицаите разплетоха за броени часове случая. "Убийството е извършено също от сирийски гражданин, вследствие на битов конфликт. Той и брат му нападнали жертвата и нанесли смъртоносната рана. Двамата са открити с травми в близост до местопроизшествието. Те са настанени в болница", съобщиха от МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай