Синя мъгла – най-модният цвят за косата тази есен

Не бързайте със заключенията, ефектът е умопомрачителен

Синя мъгла – най-модният цвят за косата тази есен | StandartNews.com

Синя мъглаЕсента наближава и сигурно си мислите, че кестен, карамел и тухла са най-подходящите цветове за косата ви след края на август? Не. През новия сезон стилистите чупят всички стереотипи и предлагат на дамите да излязат обичайните рамки, залагайки на провокативни и екзотични цветове.

Така най-новата модна тенденция се нарича „синя мъгла“. Тя лавинообразно печели популярност в мрежата.Синя мъгла

Ако сте по-консервативни по отношение на стила и думата „синьо“ ви обърква, не бързайте със заключенията. При „синята мъгла” яркият цвят ще изглежда толкова измит и заглушен, че ще бъде възможно най-удобен и гъвкав. Новият модерен нюанс е микс от сребристо русо и светло синьо.

Синя мъглаМъгляво синьо е идеалният цвят за тези, чиято коса е била прекалено изсветляла при предишни боядисвания. За да повторите този ефект върху косата си, просто помолете вашия стилист да изсветли косата ви до платина, а след това да я засенчи еднакво с бледосиня и сребърна боя,  съветва звездният коафьор Джеръми Тардо.

Да, синята мъгла не е най-традиционната версия на есенното оцветяване, но защо да не опитате тази тенденция, ако сте отворени за всякакви експерименти за красота? Предлагаме ви да се вдъхновите за бъдещи трансформации, като разгледате снимки на потребители в Instagram.

Синя мъглаСиня мъгла

Синя мъглаСиня мъгла

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай