Силвия Кацарова имала пророчески сънища

Съсипваме майката Земя, заяви звездата

Силвия Кацарова имала пророчески сънища | StandartNews.com

Силвия Кацарова, която прекара цялата карантина в Турция на гости при сестра си, записа нова песен – „Зов за любов“. Поп звездата направи телевизионната й премиера в „Денят започва“ с Георги Любенов.

„Много симптоматично е заглавието – то отразява емоциите от извънредното положение и дългата изолация. След тях всички ние се нуждаем от любов. Моята философия при избора на песен винаги е била една и съща – първо трябва да ме грабне мелодията и след това текстът. Стане ли това чудо, тогава песента се превръща в хит, сподели известната певица. Автор на парчето е Гого Мелтиядов.

„Коронавирусът блокира цялата музикална индустрия, много е трудно за музикантите, за хората във всички области на културата. Най-мъчно ми е за моя екип“, сподели още певицата, която отново излиза на сцената в Пловдив на 18 юни в летния театър „Бунарджика“ – при сериозни мерки, но с трепет и радост.

„През тези месеци много мислех за всичко това, което ни се случва – за това, което причиняваме на планетата. Съсипваме майката Земя, която ни храни с любов. За щастие, природата успя временно да си отдъхне. В Бодрум показаха, че са се появили розови делфини. Самата аз пък имах особени сънища – в затворения свят, в който живеехме. Те ми даваха надежда. Сънувах, че се връщам в България – така и стана. С турските граничари го ударихме на лафче – нямаше джан джун човек. Българските ме посрещнаха с възгласи: „Айде, бе, Кацарова, къде си, къде се губиш?“, разказа още Силвия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай