Силвена Роу стана баба

Внучката й Иззела се е появила на 11 август

Силвена Роу стана баба | StandartNews.com

Шеф Силвена Роу съобщи, че е станала баба. Щастливата новина кулинарката разкри на старта на финалната надпревара в МасътрШеф. Внучката й Иззела се е появила на 11 август и е лъвица също като известната си баба. Силвена все още не е виждала на живо момиченцето, което живее с родителите си във Великобритания, но пък постоянно получава снимки и видеа от своя син, разкри още тя в ефира на bTV.  И въпреки че последните месеци шармантната кулинарка прекарва в Дубай, тя знае много неща за внучката си. „Тя има очите на баба си и нейния апетит”, с гордост разказва шеф Роу.

Силвена не пропусна да изрази задоволството си и от това, че особено през последните месеци хората по цял свят и разбира се българите, са насочили своето внимание към здравословното хранене и приготвянето на здравословна домашна храна, която и ще бъде представяна в следващите месеци в „МастърШеф“. Шоуто се завръща, за да възбуди и да удовлетвори страстта към готвенето. "Това е предаването на вкусното и здравословно готвене, придружено с емоции и майтапи", каза още кулинарката и обеща още много интересни рецепти всяка неделя от 20.00 часа.

Шеф Роу сподели със зрителите и своите фенове и няколко съвета за това как да се хранят здравословно в следващите месеци, как да се засили имунната система и да се справят хората с вирусите.

"Храня се със суперхрани, защото покрай коронавируса искам да засиля имунната си система. Най-важно е да се избягват необработените храни и да се ядат чисти храни. Месото не е лоша храна, но нека да е чисто, без антибиотици и хормони. Трябва да избегнем захарта и белите продукти – бяло брашно, бял хляб, паста", заяви Силвена.

Според нея тези храни ни правят уязвими, тъй като се превръщат в захар, която намалява стойността и функцията на имунната система. По думите ѝ в България тази есен можем да наблегнем на храни, които съдържат полезни бактерии като кисело зеле и туршии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай