Сиара чака момченце, пръска десетки хиляди за детска стая

Сиара чака момченце, пръска десетки хиляди за детска стая | StandartNews.com

Певицата Сиара очаква момченце, гордо сподели самият бъдещ татко и годеник на певицата.

 

В тв-интервю рапърът Фючър разкри, че бебето слуша музика още от сега. "Когато Сиара му пусне музика, той започва да рита като луд", каза той и обяви, че двамата щастливи родители очакват момче.

 

През последните месеци изпълнителката категорично отказваше да разкрие пола на първото си дете. Сиара само сподели, че "полът съвпада с нейните предпочитания".

 

Звездата на RnB жанра похарчи 20 хиляди долара за детска стая в стил сафари за неродената си рожба.

 

След дълъг шопинг тур в луксозен детски магазин в Лос Анджелис малкият бе оборудван с безброй плюшени играчки, подпори за книги във формата на лъв и творби на изкуството, сред които жираф с височина 243 см за 1800 долара.

 

По-рано 29-годишната певица отново беше забелязана в друг бебешки бутик с приятелката си Ким Кардашян, която често пазарува за 9-месечната си дъщеря Норт. "Ким много често е тук. Показва най-добрите стоки на Сиара, помага й да избере някои неща преди раждането на детето. Разгледаха няколко детски легла и обзавеждане за детски стаи. И двете бяха в добро настроение, усмихнати", издава източник от бебешкия бутик.

 

Освен бъдеща майка, певицата е и бъдеща булка. Усилената подготовка за сватбата, която ще бъде по-късно тази година, върви паралелно с подготовките за посрещането на мъника.

 

"Продължавам да искам това да бъде нещо забавно. Искам да бъда облечена перфектно, искам тортата да бъде перфектна, искам храната да бъде перфектна", сподели тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай