Щури жестове пленяват Евите

Съвместният успех е най-мощният афродизиак

Щури жестове пленяват Евите | StandartNews.com

Постоянните изненади са сигурният път към сърцето на избраницата

Да задържиш любимата си, а и да я забавляваш всеки ден, не е лесно изкуство. Но само старателните ще отбележат гол накрая - тя ще произнесе клетвата за вярност в съдбовния ден, ако преди това здравата сте се потрудили.
Любовта има своите фази и трябва да знаете кой път да следвате, за да останете със своята муза. Милите жестове и романтиката никога не омръзват.

1. Направете й масаж
Много от мъжете напълно подценяват колко релаксиращ и приятен може да е масажът за едно момиче. Просто поставете дланите си на раменете й и ще видите как лицето й ще светне.

2. Импровизирайте
Ако си отдъхвате вкъщи, в един момент я хванете за ръка и й предложете да направите нещо спонтанно - да я заведете на кафе или романтична вечеря. Жените обичат неочакваните предложения.

3. Помогнете в домакинската работа
Не се излежавайте из вкъщи, докато момичето ви е заето с цялата домакинска работа. Надигнете задните си части и се включете в суетнята.

4. Мотивирайте я
Ако има нужда от подкрепата ви, не се колебайте. Работете като екип, за да се насладите заедно на победата. Няма по-мощен афродизиак от съвместния успех.

5. Купувайте й малки нещица
Всеки ден преди да стигнете до срещата, се спрете, за да й купите цветя, бонбони, панделка за коса, дори някой глупавичък предмет. Така ще я накарате да се почувства още по-обичана. Натрапчивите жестове са излишни.

6. Зарадвайте я с ваканция
Планирайте тайно романтичен уикенд до местата, която тя много харесва и винаги е искала да отиде. Със сигурност ще натрупате още една червена точка в актива си.

7. Помнете важните дати
Гледайте да не забравите важните за нея дати - дори рождения ден на майка й. Отбелязвайте всяко събитие в живота й с цвете или картичка.

8. Помолете я да облече любимата ви рокля
Прошепнете в ухото й, че искате да облече роклята, с която направо спира дъха ви - с гол гръб и голямо деколте. После я накарайте да обуе патъците с висок ток. Другото е ясно.

9. Правете заедно глупости
Колкото повече ви избива на игри и щуротии, толкова по-романтична ще е връзката ви. Говорете й остроумия, докато похапва, пуснете цял сезон на любовен сериал, който да изгледате заедно, или снимайте домашно видео как пеете или танцувате.

10. Посветете й време
Ако не сте имали възможност да прекарате достатъчно време с нея наскоро, откажете няколко от ангажиментите си за няколко часа или среща с момчетата, за да сте заедно и да правите нещо, което и двамата харесвате.

11. Докоснете я със серенада
Може да изглежда клише, но серенадата наистина е без конкуренция. И може даже да е забавно, особено ако не се славите като добър певец. Пробвайте с артистично изпълнение на My girl на The Temptations и тя ще се разчувства със сигурност. а

12. Попълнете с нея списъка й с желания
Седнете до изгората си и я запитайте за нещата, които иска да направи този месец, година или през целия си живот. И след като сподели мислите си, помогнете й да осъществи някои от мечтите в списъка.

13. Подарете й домашен любимец.
Вземете й кученце и котенце, ако сте сигурни, че ги обича. Но ако искате да ви е по-лесно и на двамата - и хем романтично, подарете й две риби в голям аквариум, които да кръстите заедно.

14. Предложете й спа глезотии
Купете й ваучер за спа процедури или направо наемете почивка в тематичен хотел за уикенда. Ако искате да се направите на печен, пратете я сама и й предложете да прекара времето с приятелки.

15. Оставете й последния чипс
Всеки иска последния резен чипс, дори да не си го признава. Когато похапвате нещо заедно, винаги й предлагайте тя да постави финала. Това е малък жест, но ще си пада още повече по вас.

16. Нарисувайте й портрет
Не е необходимо да сте художник, за да я нарисувате. Така, както си се излежавате в мързеливия неделен следобед, вземете лист и я скицирайте. Даже и да е смешна картина, това за нея ще е спомен от хубави времена, когато годинките се извървят.

17. Прегръщайте я
Обгърнете я в обятията си, нека да се почувства сигурна. Това я освобождава от натрупаната негативна енергия и тя става още по-щастлива и обичана.

18. Отстъпвайте й
Не подценявайте малките неща от всекидневието, като това да й носите торбите след пазар. Както и да я хванете за ръка, когато пресичате улицата. Отстъпете й по-доброто място, независимо къде се намирате - в ресторант, в киносалон или самолет.

19. Създавайте й спомени
Свършете нещо заедно, което ви е за първи път и на двамата. Снимайте се всеки път, когато пробвате нещо ново и попълвайте албум.

20. Бъдете на разположение
Винаги бъдете наоколо, когато има нужда от вас. Дори само за да се опре на рамото ви. Не се шегувайте неумело, ако минава през труден период. По-добре покажете подкрепа.

21. Оставете й бележчица
Мъжете може би го имат за изтъркано, но пък подобна постъпка наистина прави момичето ви щастливо. Напишете й съобщение на хартия или по мобилния телефон, ей така изневиделица. Ако пък не сте от сантименталните типове, пратете й просто линк към готина песен и й кажете, че ви напомня за нея.

22. Казвайте й "Обичам те"
Погледнете я в очите и й кажете, че я обичате. Не се взирайте неестествено просто когато погледите ви се съберат, магията сама ще си заработи. Тя се усеща особено силно вечер, когато мълчите заедно, преди да заспите в прегръдките си.

23. Джентълмен от класа
Ако видите, че батерията на телефона й е празна, заредете я вместо нея. Жените харесват мъже, които мислят за всичко. Виждат им се надеждни. Особено когато се грижат за автомобила им вместо тях.

24. Не се въздържайте
Целунете я по средата на изречението, когато вдъхновено ви разказва нещо. Просто защото докато тя говори, вие си мислите колко е сладка. Не се въздържайте в подобни моменти и покажете какво искате. Тя ще бъде във възторг.

25. Простете се с вредните навици в дует
Спрете цигарите заедно, подкрепете я, ако тя иска да престане с някоя своя обсебеност, като например постоянното пазаруване. И ако тя по особено мил начин иска да ви помогне вие да се отървете от зависимост, помогнете й в помощта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай