Шоу на мотори и рок музика край пътя за Гърция

Шоу на мотори и рок музика край пътя за Гърция | StandartNews.com

Благоевградските рокери и любители на моторите от страната откриха под дъжда в неделя мотосезона. Тази година най-важна е дарителската кампания, парите от която ще отидат за рехабилитация на деца с увреждания.

Инициативата е на фондация "Профилактика за здраве" и мотоклубовете. Мокрото време не уплаши ентусиазираните мотористи, които се събраха на полигона край главен път Е-79. След официалното откриване и водосвета за здраве и безаварийно пътуване стартира почетната обиколка на Благоевград. Моторите, рокът и бирата надвиха категорично проливния дъжд, както се случи и през миналата година. И сега лошото време не попречи на прекрасното настроение на стотици рокери. „Ще ни върви по вода”, споделиха те. Ревът на машините и рок музиката пък заглушиха шума от преминаващите по шосето за Гърция тирове. Домакините от мото клуб „Кралете на пътя” посрещнаха много свои колеги от цялата страна. Сред любителите на мотоциклетите и високите скорости имаше и малки, и големи. Дядовци с внуци също се включиха в шоуто. „Когато си върху мотора, чувството е неописуемо.

Точната дума  е свобода. Радвам се, че намирам наследник в тази страст в лицето на внучката”, каза възрастен син на вятъра. Като на всяко рокерско събиране, бира се лееше на корем, дори повече от сипещия се дъжд. „Господ е рокер, времето ще се оправи. А без бира няма купон за нито един рокер. Разбира се, трябва и рок музика”, обясни Тони от Благоевград. След обиколката на града ще дойде ред на демонстрациите за майсторско управление на мотоциклети. Няма да липсват и надпреварите за най-шумен мотор, за най-атрактивна машина, за най-много хора, побрали се върху един мотоциклет. Най-много емоции от забавните игри се очаква да предизвикат надапиването с бира между мъже и жени. За най-добрите и най-смелите има осигурени награди.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай