Шокиращи разкрития за Денди от бившата му съпруга

Юлия Минева е пазила през годините много тайни от съвместния им живот

Шокиращи разкрития за Денди от бившата му съпруга | StandartNews.com

Денди е бил нападан и многократно в миналото. Това признава бившата съпруга на убития писател Юлия Минева.

Експоловинката на Денди споделя, че според свидетел на досъдебно производство, писателят е бил намерен в безпомощно състояние, с кръв по главата, паднал на земята в градинката на столичната църква "Свети Георги", недалеч от квартирата си.

Този свидетел е бил разпитан от дознателя Григоров, самата Юлия също е дала показания.

"Нямаше какво особено да кажа, защото с Любо не се бяхме се виждали от 10 години, след като се разделихме през 2012 година. Не сме се срещали. Не си говорихме", уточнява Юлия Минева.

Оказва се, че бившата съпруга на Денди е пазила през годините много тайни от съвместния им живот. 

Тя споделя, че много пъти бившият й мъж е бил с разбит нос и съседите й казвали, че бил нападан. И тя си спомня, че веднъж докато се разхождали из София, от джип слезли млади мъже, които се приближили до Денди и го засипали с обиди.

"Един път бях в "Пирогов" в доста тежко състояние. След последния конфликт, в който той ме заключи, взе ми телефона, напусна дома ни и повече не съм се виждала с Денди", споделя Минева пред столичен ежедневник.

По думите й двамата с него много по-лесно и задружно изкарали първите години на брака си, но когато тя започнала да печели стабилно и да дава цялата заплата на Денди, за да може той само да пише книгите си, разбирателство помежду им започвало да се топи бързо и накрая отношенията им се оказали изчерпани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай