Шок! Венета Райкова по спешност в болница /Фото/

Какво става?

Шок! Венета Райкова по спешност в болница /Фото/ | StandartNews.com

Венета Райкова влезе в болница. Тя е претърпяла операция, стана ясно от профила ѝ в социалните мрежи, където сподели снимки. На кадрите се вижда, че русата дама се предвижва с проходилка, което притесни феновете ѝ.

"Не е вярно, че имам лична и професионална криза. В началото на годината на мен ми беше поставена диагноза - скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста", обясни Райкова и допълни, че на 15 септември споделила с последователите си за проблеми на лявото коляно.

"Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава и сега съм в частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, където не съм стъпвала, затова го уточнявам", написа Райкова.

"И ето ме сега - два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу, такава е упойката. По време на самата операция на коляното абсолютно нищо не усещах, Сега вече имам болки, но това са нормални неща. Важното е, че направих първите крачки след операцията", допълва тя, цитирана от novini.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай