Шок! Ванга спасява попфолк звезда, коя

Признание на Лепа Брена

Шок! Ванга спасява попфолк звезда, коя | StandartNews.com

Баба Ванга спасила Лепа Брена от грешно решение да се откаже от кариерата си на певица. Това е станало през 1989 г., когато звездата на турбофолка смятала да сложи край на певческата си кариера. Лепа Брена разказва, че била в България и домакините й на всяка цена настоявали тя да посети Ванга.

Пред сръбския в. „Телеграф“ звездата си припомня: „Дойдох при Ванга със страх, защото не бях свикнала с такива неща. В България ми казаха, че ще е добре да посетя известната пророчица Баба Ванга. Влязох уморена и малко уплашена, защото не бях свикнала с тези неща. Тя целия ми живот ми разказа само в пет изречения, а после ми каза как и какво ще стане. Каза ми, че догодина, като дойда пак в България, трябва първо при нея да отида. Аз й отвърнах, че догодина ще спра да пея и няма да идвам. А тя ми рече тогава: Ти си родена да пееш, да свързваш хората, да разпространяваш положителна енергия, това е твоят кармичен ангажимент. Докато си жива, все ще си Лепа Брена“, пише "Марица". 

Това разказва певицата, чиито истински имена са Фахрета Яхич, по-късно с фамилия Живойнович. Брена признава, че думите на Ванга са й подействали и тя решила наистина да не се отказва, въпреки че по това време била изпаднала в истинска криза и сериозно размишлявала за бъдещето си.

Сега, от годините на времето, Лепа твърди, че предсказаното й от Ванга се сбъднало, колкото и скептична да била към думите на пророчицата в началото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай