Шок! Коя роди близнаци на Мъск

Така децата на Илон Мъск стават общо девет

Шок! Коя роди близнаци на Мъск | StandartNews.com

Илон Мъск, ръководителят на компаниите "Space X" и "Tesla", и Шивон Зилис, заемаща ръководна длъжност в стартъпа му "Neuralink", са станали родители на близнаци през ноември миналата година, съобщават световните агенции, позовавайки се на сайта "Business Insider".

Изданието цитира съдебни документи, според които през април Мъск и Зилис са подали молба за промяна на името на близнаците, за да носят те фамилията на баща си и тази на майка си като средно име.

Месец по-късно съдия от Тексас е одобрил молбата им.

Според съобщения, които не се позовават на източник, Зилис е спрягана като един от хората, които бизнес магнатът може да назначи да управляват Twitter след сделката за придобиването на компанията на стойност 44 милиарда щатски долара.

Тридесет и шест годишната канадка Шивон Зилис е идентифицирана в профила ѝ в LinkedIn като директор операции и специални проекти в компанията "Neuralink", съосновател и ръководител на която е 51-годишният Мъск. Тя заема ръководни длъжности и в други негови дружества.

С близнаците децата на Илон Мъск стават общо девет. Милиардерът има двама наследници от канадската певица Граймс и още пет от бившата си съпруга - писателката от Канада Джъстин Уилсън. Шестото му дете от нея умира няколко седмици след раждането си.

Второто дете на Мъск и Граймс беше родено от сурогатна майка през декември миналата година, припомня БТА. През септември същата година се появиха публикации, според които магнатът и певицата са "почти разделени".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай