Шок! Кой удари шамари на Елен Колева

Беше известен мъж, призна актрисата пред Мон Дьо

Шок! Кой удари шамари на Елен Колева | StandartNews.com

Елен Колева призна пред Мариян Станков-Мон Дьо, че преди време е била тормозена физически и психически от известен мъж. Тя обаче не пожела да назове насилника, обяснявайки, че това са минали работи. Актрисата, която убедително влезе в българкото кино с "Шивачки", но после кариерата й забуксува, изля още откровения за трудните моменти в живота и в общуването с мъжете.

„Любовите ми бяха изключително драматични, тежки, разтърсващи, пречистващи и трансформиращи. Нито един от мъжете не остана до мен. Те не бяха мъже за дълъг път. Случвало ми се е много пъти да се чувствам самотна във връзките си. Но благодарение на всичко това станах доста силна.”, сподели Колева. И уточни, че по пътя е изгубила не само много хора, но и мястото в професията си. „Когато трябваше да избирам, се отказах от кариерата, за да избегна ревността на човека до мен. Никога не бих повторила същата грешка“, коментира Колева, която в момента е сама.

„Елен Колева беше идеалният продукт – мъже, скандали, мъжемелачка. Сега обаче жълтата преса издъхва. Уважавам своите врагове, защото те се оказаха мои учители. Няма кой да ме спре и сломи”, добави актрисата в студиото на Мон Дьо в Нова телевизия.

„За мен вратите на киното се затвориха твърде рано. В тази професия има много завист, просто станах трън в очите на определени хора. Един от учителите ми, с когото имах връзка, се погрижи за това”, хвърли скандалната въдица Елен Колева. Тя изгря при Мон Дьо в елегантен костюм в синьо като очите й и с блестяща кожа, за която се грижи Христина „Тинта“ Панчева.     

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай