Шок! Какво се случва със звезда от "Братя"

Тежка депресия за популярен актьор

Шок! Какво се случва със звезда от "Братя" | StandartNews.com

Актьорът Мартин Димитров, прочул се с ролята на Радо Андреев от сериала на Нова ТВ "Братя", е в тежък шок цели две седмици след като едва не уби човек при катастрофа в центъра на София. Той удари велосипедист с мотора си.

Човекът по чудо остана жив, но се оказа с множество травми.Звездата от "Братя" най-вероятно ще трябва да посещава психоаналитик, за да се освободи от стреса след катастрофата, смятат представители на артистичните среди у нас. Мартин все още не можел да се възстанови от ужаса, който преживял, удряйки човек на пътя. Той бил благодарен на съдбата, че велосипедистът е жив.

В противен случай, освен борбата със съвестта му, щеше да го заплаши съдебен процес и затвор. Споделял, че ако човекът е починал, нямало да си го прости до края на живота си.

Още по-благодарен бил актьорът за това, че приятелката му, която е пътувала с него на мотора, е почти невредима. 23-годишното момиче се отърва само с разкъсно-контузна рана.

30-годишният велосипедистът е бил със счупване на бедрото, черепно-мозъчна травма, но без опасност за живота, стана ясно след катастрофата.Инцидентът стана на 20 юни в самия център на София – близо до кръстовището на бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Г. С. Раковски". Сигнал за катастрофата бе подаден около 9:30 часа сутринта.

Актьорът сподели пред Нова ТВ, че велосипедистът е изскочил на пътя внезапно, без да се огледа и е бил със слушалки, така че не е чул приближаващия мотор

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай