Шок! Какво направи Кейт преди погребението на Елизабет

Нови разкрития

Шок! Какво направи Кейт преди погребението на Елизабет | StandartNews.com

Часове преди погребението на кралица Елизабет II, Кейт Мидълтън е притиснала принц Хари в ъгъла и е изразила възмущението и обидата си от него, пише OK Magazine, позовавайки се на запознат източник. 

Той твърди, че съпругата на принц Уилям е действала, защото ясно е разбирала, че може и да няма друга възможност да поговори с по-малкия син на краля.

"Кейт знаеше, че това е единственият път, когато може да говори с Хари, преди той отново да се затвори за семейството. В края на краищата, като се има предвид колко много неща се случиха, шансът да изчака, за да говорят в по-подходящ момент, беше нулев", казва той.

Преди Меган да се присъедини към семейство, Хари и Кейт общуваха много, но сега отношенията им са коренно различни. 

"Дори да беше живяла милион години, Кейт нито веднъж не би си помислила, че Хари може да навреди толкова много на семейството си. Някога двамата бяха много близки и тя не може да го забрави.

Тя чувства, че в цялата тази бъркотия също е загубила брат си и искаше да му зададе един много прост въпрос: "Защо ни предаде?"", добавя източникът. 

И ако по това време нещата в кралското семейство изглеждаха лоши, някои анализатори сега твърдят, че след излизането на документалния филм на Съсексови и биографичната книга на Хари "Spare", враждата е достигнала "ядрени нива".

"Това е класически случай на разрешаване на конфликти", казва кралският експерт д-р Ед Оуенс.

"Разрешаването на конфликти изисква разбиране и от двете страни и желание за намиране на общ език. За съжаление, не мисля, че в момента има достатъчно дълбоко желание от двете страни да намерят тази обща основа.

Времето често е лечител и по отношение на намирането на общ език. Това е нещо, което може да се случи по-нататък, но в момента изглежда, че няма достатъчно дълбоко желание да се намери тази обща основа или желание за разбиране и от двете страни, за да има някакво успешно решение.

Това, което би било необходимо, е някаква помирителна сила да работи като посредник между двете групи. Но това ще се случи само при закрити врата", посочва той, пише jenata.blitz.bg. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай