Шок: Фики каза кой ни прати Ковид

Според него ваксините са спасението за човечеството

Шок: Фики каза кой ни прати Ковид | StandartNews.com

"Господ е изпратил Ковид на земята, за да подложи хората на изпитание и да им даде урок". Това заяви фолк изпълнителят Фики Стораро, като предостави своя версия на живота ни във времена на пандемия през последните две години.

"Вярвам, че Господ ни праща цялото това изпитание като урок за всички нас. Хората са станали по-лоши. И трябва да знаем, че не всичко е в парите, не всичко е да постигаме някакви цели и материални неща, а по-скоро да бъдем по-добри хора, да се подкрепяме повече, да вярваме в доброто. Коронавирусът трябва да ни накара да се замислим за живота, в който живеем. Трябва да осъзнаем, че мерките са за да се спазват", разсъждава по темата изпълнителят на Пайнер.

"Вярвам, че ще дойдат по-добри времена. В миналото е имало други сериозни щамове и изпитания, но човечеството е успяло да се справи и да продължи напред. Когато ходя по улиците, виждам че хората се изгубили усмивките. Няма го щастието по лицата им. И е нормално да е така, защото мнозина изгубиха близките си заради коварната болест.

В дискотеките също забелязвам промяна. Няма я една нотка на щастие, която имаше преди. Няма прегръщане, Всеки се е свил с компанията си. Получи се така, че живеем в един период в който не сме щастливи",  сподели големият син на легендата Тони Стораро.

Според него ваксините са спасението за човечеството, пише столичен ежедневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай