Шок! Българка ли раздели Пике и Шакира?

Най-одумваната двойка в испаноговорещия свят обяви за края на 12-годишната си връзка преди седмица

Шок! Българка ли раздели Пике и Шакира? | StandartNews.com

Пловдивският модел Драгана Спасовска е заподозряна като фаталната жена, довела до раздялата на футболната легенда на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира, пише "Марица". Най-одумваната двойка в испаноговорещия свят обяви за края на 12-годишната си връзка преди седмица. Досега в испанските медии се твърдеше, че причината е разкрита изневяра на защитника с 23-годишна блондинка, която работи като сервитьорка в известен бар и е първа дружка на гаджето на съотборника му Рики Пуиг.

Източници от Дубай обаче твърдят, че Пике е хлътнал по нашенката Драгана много по-рано. Двамата се засичали често в емирството, като футболистът винаги се появявал без Шакира. Последната им среща била в ресторант преди Нова година. Снимка на Драгана и Пике, която се появи в социалните мрежи, също издава топлите им чувства. 

Шакира и звездата на Барса така и не сключиха брак, но имат двама синове - Милан и Саша. Колумбийската певица е с десет години по-голяма от Пике, но и двамата са родени на 2 февруари, което се приемаше като знак свише. Слабите ангели на 35-годишния бранител рано или късно щяха да провалят тяхната връзка, коментираха финала на голямата любов жълтите медии в Испания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай