Шофьори пукат гуми във фатална дупка

Шофьори пукат гуми във фатална дупка | StandartNews.com

София. Шофьори препатиха от дупките по столичните улици, съобщи бТВ. За един час деветима спукаха гума на кръстовището на столичния булевард "България" и улица "Иван Евстатиев Гешов". Оказва се, че водачите пукат гумите веднага след като правят ляв завой, минавайки през множество големи дупки.


„Усетих, че дясната страна на колата е леко наклонена. Отбих. Оказа се, че предна дясна и задна дясна гума са спукани.", казва шофьорът Илияна Златанова. жената недоумява как в днешно време може да се случват подобни инциденти при положение, че хората си плащат данъците и купуват винетки.

Злополучните дупки се намират до трамвайната линия. В повечето от случаите водачите на МПС успяват да спукат поне две гуми.

Фирмата, която отговря за поддръжката на дупките по булеварда твърди, че зейналите места по асфалта са били запълнени преди месец. Поройните дъждове обаче били причината да се отворят отново. Въпреки това служители на КАт съставиха протоколи за ПТП на шофьорите, някои от тях се заканиха да съдят Столична община за причинените им главоболия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай