Шофьор оцеля в разцепена на две кола

Шофьор оцеля в разцепена на две кола | StandartNews.com

Благоевград. Любител на високите скорости предизвика тежка катастрофа на пътя за Доспат. За щастие няма жертви от инцидента, станал след обяд вчера в местността Банян край разклона за сатовчанското село Долен.

Младият Северин К., който е роден в с. Плетена, но живее в Сатовча, тръгнал да изпреварва с колата си „Опел" тежкотоварен камион. Не успял обаче да се прибере навреме в своята лента за движение и возилото се ударило странично в лек автомобил „БМВ". При свирепия сблъсък опелът буквално се е разцепил на две, но водачът в него като по чудо е оцелял, отървал се с леки наранявания. Шофьорът на BMW-то е със счупен десен крак. Той е транспортиран в болница „Иван Скендеров" в Гоце Делчев. По-късно е закаран в столичната клиника „Пирогов", където ще претърпи операция. За повече от два часа, докато се правеше оглед на местопроизшествието, пътят бе затворен за движение и в двете посоки.

Автомобилите се пренасочваха от пътни полицаи по обходен маршрут през село Вълкосел. Някои шофьори обаче предпочетоха да изчакат, което доведе до образуването на големи колони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай