Шевал Сам за малко да изгуби един от музикантите си в София

Тя разкри отсъствието му в последния момент, коментира продуцентът Кирил Кирилов

Шевал Сам за малко да изгуби един от музикантите си в София | StandartNews.com

Шевал Сам, която направи гръмотевичен концерт в НДК, е останала очарована от гостуването си в София – както от вниманието и възторга на хилядите си фенове в зала едно, така и от джентълменското отношение на Кирил Кирилов. Топ продуцентът я е изненадал още на летището, поднасяйки й черни рози. „Тя е екстравагантна дама, която цени предизвикателния стил – точно като героинята си Ендер челеби в „Опасно изкушение“, чието черно червило вече е тренд в Турция и не само“, коментира за „Стандарт“ Кирил Кирилов. Тъкмо заради своя точен вкус към нестандартните изяви актрисата от прочутия сериал, чиито вокални дарби през последните години я превърнаха в действително култова фигура от развлекателната индустрия на съседите, е пожелала да научи на български текста на „Бяла роза“. „За нея беше съвсем естествено да изпее супер шлагера в оригинал. Тя не се поколеба нито за момент“, добавя Кирил Кирилов, който работи заедно с Шевал Сам по легендарния евъргрийн на Славка Калчева. На партито в „Милениум“ след шоуто в НДК, подкрепено и от водата Китка, Силвия Кацарова и Фики Стораро не спират да правят комплименти и на колежката си, и на Берк Октай – неин партньор на сцената и в „Опасно изкушение“.

Фики Стораро, Кирил Кирилов и Берк Октай

В ограниченото време Кирил Кирилов успява да покаже на гостите театрите по „Раковски“, като те  очаквано остават силно впечатлени от разкошната барокова сграда на Народния. А преди да напуснат България им се случва непредвидено приключение – Шевал Сам за малко да си тръгне без един от музикантите си. „Бендът й е от 18 човека. Бяха много изморени, в НДК се раздадоха на макс. Барабанистът задрямал в автобуса, който ги откара до летището. Докато ги изпращах, Шевал изведнъж се усети, че някой липсва в групата“, разказва Кирил Кирилов. Шевал, която се оказва доста директна в общуването, споделя с продуцента, че за първи път някой се грижи толкова добре за екипа й от началото до края на гастрола.                                 

Всъщност Шевал Сам е от звездите в Турция, които не допускат куртоазия дори в интервютата си. Наскоро тя сподели по bTV пред Петя Дикова, че е поклонник на свободата и на любовта и въобще не е почитател на брака. „Бракът не е за мен. Гордея се със сина си, който вече е на 26 и е актьор. С баща му сме в чудесни отношения, той е много свестен“, казва актрисата за бившия си съпруг, известния футболист от близкото минало на „Бешикташ“ и на националния отбор на Турция Метин Текин, който сега е преуспяващ мениджър.   

Най-известният театрален продуцент у нас се хвали пред гостите с красивата сграда на Народния  

Въпреки бляскавото си участие в турските сериали, Шевал Сам е категорична, че животът е най-добрият сценарист, а суетата е най-лошият съветник – тя се отдава пълноценно на музите, независимо дали излиза пред един зрител или пред милионна публика. „Четири месеца живях в кемпер – и нямах никакви проблеми със себе си“, категорична е Шевал Сам. Във фокуса на прожекторите е от дете – като дъщеря на прочутите певци Леман Сам и Салим Сам. Папараците винаги я държат на прицел – особено след запознанството й с Метин Текин, когато тя е едва на 14, а той - на 23. Тогава Шевал го интервюира за училищния вестник. Но до първата им среща има още доста време. Женят се през 1993 година, през 1997-ма се ражда Тарик Емир Текин-Таро. Той завършва Oxford School of Drama, играе в “Мрежа от лъжи” и “Златно момче”, през 2022-ра получава “Златна пеперуда” за изгряваща звезда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай