Шевал Сам и Берк Октай вдигат на крак НДК

Любимците от „Опасно изкушение“ гостуват в зала едно на 23 декември

Шевал Сам и Берк Октай вдигат на крак НДК | StandartNews.com

С музикално-артистично зрелище Шевал Сам и Берк Октай ще зарадват до броени дни българските си фенове. Звездите от „Опасно изкушение“ излизат в зала едно в НДК на 23 декември. „Интересът към тях и към шоуто им е изключително голям“, коментира Кирил Кирилов. Известният продуцент няма съмнение, че очарователните съседи ще вдигнат на крака НДК, увличайки почитателите със страхотните си хитове. Фаталната Ендер Челеби и Чаатай от култовия сериал са от най-големите любимци на телевизионните публики поне на три континента.

"Изведнъж станахме много известни на Балканите, в Източна Европа, Латинска Америка, Канада, Африка, Близкия изток. Ако се бях родила в Щатите, сигурно щях да бъда голяма знаменитост. Но аз съм от Истанбул, оттук е трудно да пробиеш и да станеш световен. Вече на 50, се събудих изключително популярна, благодарение на "Опасно изкушение“, разказва Шевал Сам пред bTV. Огнената дама пристига със своя бенд.

Берк Октай е познат още като Хакан в поредицата „Надежда за обич“, комисар Синан в популярната продукция „Опасни улици“. Сценичната си кариера стартира като модел през 2000 година. За малко повече от петилетка участва в над 100 модни ревюта. След 2004-та продължава извън Турция – в Париж работи с Долче и Габана, Фере, Гучи и Прада, дефилира в Милано, Токио, Дубай и Москва.

Берк се връща в Турция, за да завърши висшето си образование, подписва и договор с компанията Erler Film. Започва да ходи на частни уроци по актьорско майсторство. Първата му роля е в сериала „Сладки проблеми Фадиме“, следват „Пламъци“ и „Надежда за обич“. Той е женен за колежката си Йълдъз Чааръ Атиксой. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Почитали от Пловдив
преди 4 месеца

Заповядайте и в нашия красив град ПЛОВДИВ!!!

Откажи