Що е предсказал Нострадамус за 2021 година?

Много от неговите прогнози се оказват верни

Що е предсказал Нострадамус за 2021 година? | StandartNews.com

Едно от пророчествата на Ванга казва, че "светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Ще има събития, които ще променят съдбата на човечеството".

Какво е предсказал за 2021 г. великият гадател Нострадамус, пише Дарикнюз...

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози се оказват верни. Той е написал 6338 пророчества, много от които вече са се сбъднали. Предсказанията му обхващат период, стигащ до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Катрените на Нострадамус продължават да очароват света, въпреки че са написани преди почти пет века.

Папа Франциск ще приближи хората по-близо до църквата

Независимо колко години папа Франциск ще остане лидер на католическата църква, той ще остави след себе си милостиво и впечатляващо наследство. Църквата ще се превърне в „спасителна лодка“ за все повече и повече хора.

Глад от библейски мащаб

Нострадамус прогнозира, че първите признаци на края на света ще бъдат глад, земетресения, различни болести и епидемии, които ще се случват по-често. Пандемията от коронавирус от 2020 г. представлява началото на поредица от неблагоприятни събития, които ще засегнат световното население. Катастрофа с огромни размери ще ни върне назад в историята и голяма част от световното население няма да може да преодолее това проклятие.

Слънчеви бури

2021 г. ще бъде доста значима по отношение на големите глобални събития. Ще се случат мощни слънчеви бури, които могат да причинят големи щети на земята. Предполага се, че Нострадамус е предупредил: „Ще видим как водата се издига и земята пада под нея“. Тогава вредните ефекти от климатичните промени ще доведат до много войни и конфликти, тъй като светът ще се бори за ресурси и ще последва масова миграция.

Опустошително земетресение ще унищожи Калифорния

Според тълкуването на катрен, написано от Нострадамус, изключително мощен трус ще унищожи Калифорния през 2021 г. Нострадамус прогнозира, че голямо земетресение ще удари Новия свят („западните земи“), а Калифорния е логично място, където може да се случи. Според астролозите стихът „Меркурий в Стрелец, Сатурн избледнява“ сочи към следващата дата, когато планетите Марс и Сатурн ще бъдат в това положение на небето – 25 ноември 2021 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай