Щерката на Гала с тежки последици от Ковид

Вирусът продължава да мъчи Мари Константин два месеца, след като се излекува

Щерката на Гала с тежки последици от Ковид | StandartNews.com

Почти два месеца, след като щерката на Гала, Мари Константин Будева, прекара коронавируса, последиците от заразата продължават да мъчат младата дама. Мари се оплака в социалните мрежи, че в момента се чувства много по-лошо, отколкото по време на боледуването си. Дъщерята на водещата се включи в Инстаграм, за да отговаря на въпроси на феновете и почитателтие й продължават да се интересуват от опита й с Ковид.

"В интерес на истината короната сега ми се струва като разходка в парка, в сравнение с последиците. Вероятно при много хора не е така и не искам да стряскам никого, но аз с всеки ден се чувствам все по-зле. Изминалата седмица ми беше много трудна в това отношение. Умора, главоболие, болки, кашлица и никаква мисъл в главата (това не е ново), сподели Будева.

Припомняме, че самата водеща, както и половинката й Стефан, също прекараха Ковид. За щастие двамата не проявиха тежки симптоми и нямаше усложнения. Мари обаче намери нов любопитен страничен ефект на вируса по време на боледуването си. Ръцете на младата дама се сбръчкаха спонтанно, без тя да ги е мокрила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай