Ще се мести ли бременната Мария Илиева в САЩ

Певицата още крие бащата на втората й рожба

Ще се мести ли бременната Мария Илиева в САЩ | StandartNews.com

Мария Илиева официално опреверга слуховете, че възнамерява да се мести в САЩ. Певицата редовно лети до Маями, което и породи спекулациите.

"Не, няма да живея там, макар че пътуваме много често и през годината имаме периоди, в които се установяваме за по-дълго време. В Щатите, не само в Маями имам предвид, защото имаме това право. Аз мога да се похваля с огромна благодарност към тази държава, че ме определи като някой, който има изключителни заслуги в изкуството и по този повод нашите документи са с такъв характер. Не съм си мислила да оставам някъде трайно, защото изкуството предполага липса на географски граници. Аз мога да живея навсякъде и да се чувствам добре, стига да съм обградена от любимите ми хора и любов", коментира Илиева в "На кафе".

Очаква се скоро певицата да роди, но тя продължава да крие подробности около втората си рожба, включително кой е бащата.

"Голямо Божие чудо е това, но факта, който пренебрегваме е, че на бременните жени изобщо не им е лесно, най-вече физически. Любовта, разбира се, е на първо място. Голям двигател е. Тази бременна ми е сякаш по-тежичка. По-едра съм, но, живот и здраве, минава", споделя певицата. Също така разкри, че преди да научи за втората бременност е изкарала Ковид, но за щастие доста леко. "Когато разбрах, че съм бременна, разбира се, имах безпокойство заради пандемичните обстоятелства, но имах и късмета да изкарам този вирус ноември месец. И то доста леко. Тогава разбрах и, че съм бременна", обясни тя.

Макар че не разкри кой е мъжът до нея в момента, който е и бащата на детето, което певицата очаква, тя все пак сподели, че има такъв човек и първо на него е пуснала новата си песен "Любов". Илиева официално представи песента в "Забраненото шоу на Димитър Рачков" миналата неделя. Разбира се, синът ѝ Александър също бил сред първите слушатели на парчето, но в началото той бил разочарован, че в него не чува за любимите си герои. Мария споделя, че 3-годишният Александър пее много фалшиво, макар и с цяло сърце. Тя е категорична, че не желае детето ѝ да стане музикант.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай