Неделя,

Шамар! Кой се нахвърли лошо на Кадриев

От: Редактор -
3654
Шамар! Кой се нахвърли лошо на Кадриев
A
A
A

Нови проблеми може да застигнат тв водещия Юксел Кадриев.

Малко преди Великден Кадриев получи много лоша изненада - загуби делото, което воедеше срещу община "Красно село" и се налага да напусне общинското жилище, в което пребивава от 2011 г. насам. Заради това обаче може да има и още по-сериозни проблеми, пише "Уикенд", 

Както вече стана известно, Кадриев досега живееше в имот от 75 кв. метра срещу символичните 100 лева на месец - и така години наред. Ето, че ситуацията рязко се промени, а това, което го грози оттук нататък не само в личен план, а и в професионален, тепърва ще му създава главоболия.

"bTV нали непрестанно декларират, че държат на морала и спазването на правилата?! Защо не вземат отношение по темата и не уволнят водещия на централните новини през уикенда? Лице на телевизията заема мястото на някоя самотна майка във ведомствен апартамент, която едвам свързва двата края. Във всяка цивилизована държава Юксел вече щеше да е отстранен", гласи коментар в мрежата, цитиран от "Уикенд".

В същото време звездата на bTV се разписва срещу "скромните" 24 000 лева месечна заплата, но пък живее в апартамент за социално слаби. Последният факт вбеси окончателно зрителите, които не му спестиха словесните си шамари. Някои дори се шегуват, че на Кадриев трябва да му пуснат дарителска сметка, където да му съберат пари, след като явно не може да се справи с огромната си заплата, която също буди изненада.

Новинарят на bTV живее заедно с дъщеря си Габриела и майка си, която още преди години се премести в София от родното Оряхово, за да помага на сина си с домакинските задължения и отглеждането на щерка му, след като той се разведе с бившата си съпруга Бонка, пише още изданието.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com