Сериалът на Хари и Опра тръгва през април

Документалната им поредица за душевното здраве ще се завърти по TV Apple

Сериалът на Хари и Опра тръгва  през април | StandartNews.com

Документалната поредица за душевното здраве, която принц Хари и Опра Уинфри /специален гост на кралската сватба/ заснеха през 2019-а, ще излезе през пролетта. TV Apple, стрийминг платформата на „Епъл“, ще я завърти през април. Спред Хари епизодите са посветени са "невероятната сила на човешкия дух, борещ се да излезе от мрака и ще помогнат на зрителите и на всички нас да разберем по-добре себе си и хората около нас". Това обаче не означава, че синът на Даяна е променил отношението си към медиите, които постоянно преследват семейството му, откакто се е родил.   „Аз съм на  страната на Хари. Пресата е виновна за смъртта на майка му, а сега медиите разкъсват и жена му на парченца. Той трябва да защити семейството си“, коментира Хю Грант. Наоми Кембъл също заяви, че напълно подкрепя Хари и Меган в бунта им срещу папараци и злобни репортери. „Познавам добре Хари и Меган. Когато разбрах, че тя ще предприеме юридически действия против таблоидите, си помислих: „Браво,  това ще й бъда от полза“, каза световният топ модел пред The Guardian, след като Маркъл подаде иска срещу Mail on Sunday, където се появи писмо от кореспонденцията с баща й . Меган обаче е твърде наивна – няма човек, който да е спечелил войната с журналистите. Битката – може би, но не и войната. Сега съпрузите са решили да работят с млади и никому неизвестни хора от пресата и тв каналите – които, естествено, могат да бъдат по-лесно манипулирани – и да се откажат от абонамента си в  Royal Rota: системата, която от 40 години насам осигурява ексклузивен достъп до кралските събития и интервюта само на малък брой британски вестникари и телевизионери. Няма съмнение, че Хари и Меган ще изолират от предпочитанията си Daily Mail и The Sun, но също така няма и съмнение, че двата вестника ще продължат да ровят денонощно около тях.

Извън мнението на знаменитостите, Хари и Меган се кълнат, че поданиците са на тяхна „страна“ и ги насърчават в мераците им да установят „промяна“. Но това звучи почти комично. Лейбъристите само чакат поредното кралско бъркане в държавната хазна, за да наддат вой, а консерваторите, естествено, са верни на Елизабет Втора.

Някои анализатори смятат, че злите демони на Меган са уж спецовете от предишния й пи ар офис. Вероятно те са изработили схемата за възстановяването на имиджа и повторното завладяване на предишните челни позиции в класациите за рейтинг. Именно въпросните експерти са настървили Хари и Меган да съдят трите таблоида и да откровеничат в тв интервюта. И сигурно тяхна е и акцията за флашмоба #WeLoveYouMeghan, която провокира хиляди фенове на Меган да й се обяснят в любов. Но съдейки по най-актуалните коментари в британската преса, дори най-преданите поклонници на Маркъл в момента се дистанцират от нея и не одобряват действията й.        

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай