Четвъртък,

Сензационно. Хиляди моми напират за "Ергенът" 2

От: Агенция Стандарт -
2500
Сензационно. Хиляди моми напират за "Ергенът" 2
A
A
A

4000 красавици от цяла България искат да се борят за сърцето на новия самотен мачо в "Ергенът" 2. Това пише "Уикенд", позовавайки се на информация от екипа на продукцията, която в момента провежда поетапно кастинги за бъдещи (злато)търсачки на романтика и истинска любов от екрана.  В столичен хотел хубавици от всякакви възраст и прослойка, одобрени след попълване на въпросника за участие във втори сезон на култовото шоу, са пресявани от жури, което обаче крие чие сърце ще се опитват да спечелят.

Все още не е ясно кой ще е окончателният фаворит за нов ерген на България, но упорито се говори, че актьорът с най-оформените вежди и плочки в България - Филип Буков, ще е новата звезда на риалитито.  Самият Буков нажежи клюката дали ще дава червени рози на красавици с няколко многозначителни коментара по темата, тъй като според запознати от екипа на "Ергенът" още преговарят за условията със звездата от "Откраднат живот. Тъй като е актьор и единствен от формата, който ще получи хонорар за участието си в риалитито за любов и страст, Буков и екипът трябвало да уговорят условия, изгодни и за двете страни.

На този етап нито една от красавиците, явяващи се на кастинг, няма и представа дали ще се бори за сърцето на Буков или на друг мачо, а както стана и предния сезон, вероятно името на ерген №2 ще стане ясно в края на кастингите. Така много от участничките в първия сезон видели реклама с лицето на Виктор Стоянов и затова и се записали за формата, разказа участничката и почти финалистка в първи сезон Александра.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com