Петък,

Сензационна новина за Джизъса! Нищо, че е в Сървайвър

От: Стандарт, колаж Телеграф -
7671
Сензационна новина за Джизъса! Нищо, че е в Сървайвър
A
A
A

Благо Джизъса е в Сървайвър, но новините го следват!

Новата жена на Благой Георгиев е бременна. Полина сама призна в социалните мрежи, че е в очакване на петия наследник на бившия футболист.

В момента двамата са разделени заради участието на Благо в Сървайвър, но явно нещата са се случили преди това. Предвид изящните форми на Полина вероятно става въпрос за 3-4 месец от бременността, пише "Телеграф". 

Оказва се още, че отсъствието на Джизъса натежава по време на празниците им, той липсвал на жена си в деня от първата им годишнина, както и на 8 март. Тогава велинградската красавица получи цветя от всички мъже в живота си освен от съпруга й, който не се е сетил да я изненада преди да влезе в шоуто. 

Стана ясно, че на Полина не и е отнело много време да мисли дали да стане следващата жена на бившия футболист - само 15 дни. 

Както е известно, Благой Георгиев е баща на 4 деца. Има момче и момиче от бившата гимнастичка Христина Витанова - Йоана и Давид. Има син - Елай, от брака си с рускинята Есмер Омерова, и още един син от плеймейтката Златка Райкова, който също се казва Благой.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com