Секс по часовник

Секс по часовник | StandartNews.com

Времето няма значение, ако сте открили точния партньор на подходящото място

"Не знам какъв е въпросът, но неговият отговор определено е "секс", казва Уди Алън. Великият интелектуалец възпява еротиката от най-невинните до най-греховните й измерения и изяви. При неговите герои няма схема - по всяко време, стига да са влюбени, разбира се. Какви митове битуват за креватните подвизи по часовник?

6 часът

По това време се събуждат работохолиците, маниаците на тема "джогинг" и умните хора, които искат да започнат деня със секс - те просто знаят, че качествената еротика ще им изостри сетивата за останалите часове на денонощието и всичко ще им върви като вода. Някъде призори организмът започва активно да синтезира сексуални хормони. Тогава постепенно се освобождавате от влиянието на мелатонина, който ви кара на сън. И потъвате в обятията на човека до вас. Важното е да бавно и с наслада - все пак е 6 часа.

8 часът

Точно в този момент кръвта на мъжа съдържа с 20 процента повече тестостерон в сравнение с другите часове на денонощието. Дамите също влизат в играта с по-голямо количество ендорфини - нали всички помним, че това са хормоните на удоволствието. Внимание: без експерименти от рода на Камасутра. Ставите и мускулите все още не са раздвижени и може да стане някоя беля. Дори шампионките по художествена гимнастика вероятно се въздържат от сложни упражнения по това време.

11 часът

Секс по мобилния. В чата не е за препоръчване - глобалната мрежа е по-голямото ЦРУ. Така че по-добре по телефона. Ако, разбира се, не въртите любов с някой от колегите. Тогава концепцията е доста по-различна. Но е факт, че към 11 часа интелектуалната мощ набира пълна сила. Вие сте в стихията си - остроумия, каламбури, диалози пинг-понг. Няма нищо срамно в това да провокирате партньора си от другата страна и да се насладите на готината си връзка.

13 часът

Трябва да решите за обедната почивка - секс или вкусно блюдо. Няма как да ви се получат и двете. Ако сте хапнали дори "само" пържола със салата, организмът ви ще е зает най-вече с тях - трябва да ги преработи. Притокът на кръв към мозъка намалява - адски ви се доспива и въобще не ви е до еротични изпълнения. Ако случайно ви се наложи да се правите на твърде отворени, то със сигурност ще става дума за механичен секс. Така че по-добре не рискувайте, а намерете начин да дремнете. Така правят из Островите на дълголетието.

15 часът

Сладострастие или нежност? Ако сте обядвали минималистично, вече копнеете за емоции - душевни и плътски. Ако ги потърсите в компанията на партньор, с който имате принципна хармония, това ще бъде най-добрият час във вашето денонощие. В 15 не е време за доказване на надмощие - а само за удоволствие.

17 часът

В този часови пояс ситуацията е особена - организмът на господата произвежда най-много сперматозоиди, а този на дамите е готов да ги поеме. Според експерти между 17 и 17 и 30 се зачеват най-умните и най-красивите деца. За останалите - това е моментът на стопираната сутринта Кама сутра. Мускулите са достатъчно пластични и въобще цялото тяло е в бойна готовност. Така че един маратон ще ви се отрази отлично.

21 часът

Това е времето, в което можете да изясните за себе си - дали го предпочитате по-късно или не? 30 процента от анкетирани мъже и жени от различни националности отговарят интелигентно, че часът на секса няма значение, стига след него да се чувстват на седмото небе. Само 10 процента от запитаните казват "Да" на еротиката след 21. Проблемът е в това, че хормонът на съня започва да се върти на бързи обороти и вероятно предпочитате обятията на Морфей пред тези на гаджето си. Удобно е да ги комбинирате. Особено ако преди това е имало вечеря, примерно, на свещи и подходяща музика. За по-неудържимите остава програма максимум - ароматна вана и масажи с масла афродизиаци след нея. Тогава ще забравите за мусаката или китайското.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай