Седмичен хороскоп. Повишение за скорпиона, везните решават проблемите си

Овенът да прекара уикенда извън града

Седмичен хороскоп. Повишение за скорпиона, везните решават проблемите си | StandartNews.com

Динамична седмица очаква зодиите!

Овен

Апатията и разсеяността в началото на седмицата ще бъдат заменени от бодрост, оптимистично настроение и активно дружелюбие в края на периода. Титаничният ви труд ще бъде оценен от началниците и колегите ви, но се опитайте да не се изморявате прекалено през кратката работна седмица. Струва си да прекарате уикенда извън града и по начин, който действително ви харесва.

Телец

Тази седмица насочете част от енергията си към подобряване на професионалния ви статус. Пазете силите си и не се изтощавайте в работата. Кариерната стълбица няма да издържи на твърде масивна атака. Всичко е добре, когато е в умерени количества. В сряда, ако не искате да имате неприятности, не предизвиквайте конфликти в семейството. Заетостта на работа няма да ви попречи да покажете различни таланти в други сфери на живота.

Близнаци

Потапянето в творческа работа ще бъде вашата панацея тази седмица. Колкото повече време прекарвате в работа, толкова по-малко време ще имате за съмнения и тревоги. Трудностите и препятствията, които ви дразнят, ще отстъпят и пътят към заветната цел ще бъде ясен. Петък е подходящ за започване на нещо ново и разрушаване на старото, което вече напълно се е изчерпало. През уикенда най-добрият начин за отпускане ще бъде разходката в гората или съзерцанието на залеза.

Рак

Тази седмица околните ще са готови да ви съдействат в почти всичко. Така че е препоръчително да използвате това време за създаване на нови запознанства и като цяло за всякакви контакти, които могат да се развият доста хармонично. Струва си да организирате среща със старите си приятели. Точно сега ще можете да бъдете много полезни един на друг. Уикендът е най-добре да бъде прекаран в шумна и весела компания. Разговорите за работа и проблеми трябва да бъдат строго забранени.

Лъв

През тази седмица е добре да покажете своята активност и любов към живота. Важно е да следите развитието на ситуацията и да не изпускате инициативата. В бизнеса могат да се появят конкуренти. Не прекалявайте с оказването на натиск върху другите; можете да отстъпите за малки неща и да направите компромис, това ще ви покаже в добра светлина. Проверявайте внимателно важната информация, която ще получите във вторник. В петък пътуванията извън града ще бъдат успешни.

Дева

През тази седмица ще сте пълни с енергия и готови за нови приключения, но не забравяйте, че вашата свобода свършва на границата със свободата на друг човек. Опитът да узурпирате правото да действате само по свое усмотрение бързо ще ви доведе до сериозен конфликт. В сряда бъдете внимателни в изказванията си, има опасност да обидите любим човек. Петък е благоприятен за проява на инициатива. Сега е време да положите по-активни усилия във всяка посока. В събота очаквайте новини от далечни роднини, те могат да ви помогнат да разрешите наболял проблем.

Везни

През тази седмица ще имате възможност да разрешите някои проблеми, които дълго време сте държали далеч от себе си. Опитайте се да вникнете спокойно в ситуацията и тогава е възможен успешен пробив към целта ви. Препоръчително е да сте внимателни както в думите, така и в действията. Запазете неутралитет, дори около вас да кипят спорове и страсти. В събота си подарете почивен ден от всички задължения и битови проблеми.

Скорпион

Тази седмица ви очаква повишение и увеличение на заплатата. Наличието на ясен план за действие, съставен предварително, ще ви помогне да избегнете суетата. Постарайте се страстта ви към работата да не повлияе на отношенията ви с близките. Намерете време да бъдете с любимия човек, отидете на кино или на барбекю в гората.

Стрелец

През тази седмица може да осъзнаете, че вървите в грешна посока и общувате с неподходящите хора. В сряда може да ви залее вълна от възмущение, но е по-добре да не й се поддавате. Настройте се към положителното и че ще успеете да преодолеете всички трудности и да тръгнете по правилния и прав път. Очаква ви бавен, но стабилен професионален растеж.

Козирог

В понеделник и вторник е препоръчително да не започвате нищо ново – нито бизнес, нито отношения. Но пък точно тогава ще можете успешно да спрете това, което ви притеснява. Прогонете хората, които са ви неприятни и не се забърквайте в авантюри, които по някакъв начин ви смущават. През дългите почивни дни има шанс да срещнете нови и интересни хора сред приятелите си и тяхното обкръжение.

Водолей

През тази седмица не губете вяра в това, което правите. Въпреки че много планове ще трябва да бъдат радикално преразгледани, сега ще трябва да изберете правилната стратегия и тактика в отношенията в работата. Напрежението може да се увеличи поради обема на задачите и проектите. Бъдете внимателни, обръщайте внимание не само на ключовите точки, но и на малките детайли.

Риби

През тази седмица бъдете внимателни към информацията, която можете да получите от разговорите на другите. Възможно е в един момент получените съобщения да се свържат в цяла мозайка и да ви разкрият пълна картина на случващото се около вас. Не се поддавайте на гнева си. Насочете вниманието си към положителните неща в живота ви - те никак не са малко, не винаги всичко може да е перфектно. Отложете вземането на важно решение до края на седмицата, пише "Актуално".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай