Седмичен хороскоп. Големи промени за девата, нова работа за стрелеца

Личните отношения на близнаците ще минат на заден план

Седмичен хороскоп. Големи промени за девата, нова работа за стрелеца | StandartNews.com

Овен

Намалете темпото. Колкото по-малко шум вдигате около себе си, толкова по-лесно ще осъществите намеренията си. Ще се натъкнете и на спънки, но не си заслужава да ги драматизирате. Що се отнася до професионалните задължения, не очаквайте да напреднете кой знае колко.

Телец

Две основни и водещи събития ще се случат във вашия знак. Първо е преминаването на Слънцето в него, а след това, съединението на Юпитер и Уран, което символизира началото на нов 12-годишен социален цикъл, в който предстоят сериозни промени предимно в областта на икономиката и технологиите.

Близнаци

Личните отношения ще минат на заден план и ще отстъпят място на професионалните и социалните, които ще се нуждаят от леко „подреждане“. Меркурий все още е в ретроградно движение, не вярвайте на мили думи, блестящи комплименти и щедри обещания.

Рак

Участието ви в екипните дейности ще бъде забелязано и високо оценено. Бързите ви и решителни действия ще ви осигурят нови почитатели и ще разширите сферата си на влияние.

Лъв

Няма да разполагате с лично време и възможност за уединение, но за сметка на това ще разберете колко много означавате за близките, приятелите и семейството си.

Дева

Предстоят промени, може би дребни, но приятни. Не сте готови за тях, но е безпредметно да им се противопоставяте. Те просто ще се случат. Придържайте се към хода на събитията, променяйте програмата и графика си според обстоятелствата. Тази тактика може и да създаде леко напрежение, но пък ще внесе и нотка на разнообразие.

Везни

Със сигурност ще постигнете успехи, макар че ще са свързани и с определени усилия. Предстоят поредица непредвидени събития. В началото няма да можете да оцените реално важността им, но съвсем скоро ще установите благоприятните последствия от тях. Не се отказвайте от замислите си, независимо от затрудненията, на които се натъквате.

Скорпион

Крайните резултати зависят от умението ви да намирате общ език с партньорите и събеседниците си. В процеса на деловите преговори може да разчитате и на личния си чар и обаяние, но все пак не само на тях.

Стрелец

Не е изключено да получите интересно на пръв поглед предложение за нова или допълнителна работа. И в двата случая няма да е "здравословно" да взимате импулсивни решения. Проучете подробностите и се опитайте да прецените ефекта във възможно най-далечна перспектива. Въздържайте се от рискови инвестиции.

Козирог

Събитията някак си непрекъснато ще ви връщат към миналото. Може да останете с впечатлението, че сте в период на "изплащане на старите дългове". Има вероятност да възстановите стари връзки, но не е сигурно, че процесът ще е обнадеждаващ. Възможни са и двата варианта – както всичко да мине успешно и старите противоречия да бъдат забравени завинаги, така и обратното – да избухнат с нова сила и връзките да бъдат прекъснати окончателно.

Водолей

Един от периодите, в които оставате с впечатлението, че някой друг подрежда живота ви вместо вас. Много е вероятно да стигнете до интересно решение на стар проблем. Колкото са по-оригинални похватите ви, толкова по-впечатляващи ще се окажат крайните резултати. Част от дейностите ще изискват външна намеса. Ще я получите своевременно, без да сте я търсили, пише az-jenata.bg.

Риби

Предстои период, през който ще можете да отстраните "подводните камъни". Първоначално ще намерите начин да подобрите отношенията както с колегите, така и с шефовете си. Много е вероятно да се явят удобни възможности за участие в обучение, семинари, тиймбилдинги, където не само ще повишите квалификацията си, но и ще създадете поредица полезни запознанства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай