Съдят Джей Ло за 40 милиона

Продуцентската компания на звездата е нарушила правата на свой прототип

Съдят Джей Ло за 40 милиона | StandartNews.com

Дженифър Лопес продължава да си навлича неприятности покрай „Да свалиш Уолстрийт“. Този път продуцентската й компания е на прицел. Жената, вдъхновила героинята на Лопес Рамона във филма, съди „Nuyorican Productions“ за 40 милиона долара.

В съдебни документи Саманта Барбаш твърди, че продуцентите се свързали с нея преди да започнат работа по филма, който е по личната й история, но не получили съгласието й нито тя да бъде изобразена на екран, нито да използват перипетите й за основа в сюжета. Според Барбаш компанията на Лопес е използвала всичко това неправомерно, опозорявайки я публично.

Във филма героинята на Джей Ло произвежда и използва незаконни вещества в собствения си дом, където живее с детето си. Саманта заяви, че това е абсолютно невярно и изключително обидно.

„Въпреки че има достатъчно фактологически подробности във филма, които наистина олицетворяват правилно госпожица Барбаш, в лентата фигурират изказвания и сцени, които опетняват името й по гнусен и безотговорен начин“, гласят съдебните документи.

Саманта съди компанията на Лопес за 20 милиона за компенсаторни вреди и 20 милиона за наказателни обезщетения. Барбаш иска и да бъде издадена заповед – продуцентите да й предадат всички копия на филма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай