Вторник,

Сблъсък между дамите в Hell’s Kitchen България

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

Зрителите на кулинарното състезание Hell’s Kitchen България ще видят как дамите отново се изправят една срещу друга в битка за надмощие. На 7 април от 21:00 часа по NOVA сблъсъкът на поколенията ще се превърне в схватка кои са „принцесите“ и „пепеляшките“ в кухнята и кои момичета в кой лагер попадат. Женските пререкания ще нарушат сериозно баланса в кухнята и ще постават на изпитание нервите на шеф Виктор Ангелов. При сините комуникацията отново ще боксува, а проявено малодушие и една лъжа ще провокират тежки драми в кухнята.

Готвенето в професионална кухня понякога е екстремен спорт, а участието в Hell’s Kitchen e като да си в болид на Формула 1, ще каже шеф Виктор Ангелов на своите готвачи и ще ги предизвика. Те трябва да покажат бързина, находчивост и въображение, заедно с умели готварски техники и здрави нерви. Червени и сини ще се впуснат в ожесточена надпревара, но не за време, а за палачинки. Ще хвърчат искри и креативни готварски творения, а схватката ще е на високи обороти. На финала едни ще леят шампанско, а други – сълзи.

Дамите ще се изправят една срещу друга в стремежа си да покажат надмощие в кухнята и да спечелят одобрението на шеф Ангелов. Емоциите ще са взривоопасни в червената половина на кухнята и изпълнението на поръчките в ресторанта ще бъде заложено на карта. Враждуващите лагери ще се сблъскат челно, но този път в обвинения, че едни само се скатават, за сметка на други, които постоянно се потят в кухнята. При сините войната за територия ще е водеща, но ще протича в мълчание и липсата на общуване между топ готвачите ще опъне нервите на шеф Ангелов. Една лъжа ще го вбеси, а проява на малодушие ще го разочарова.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички