Сасон: 2015-а ще е по-добра

Сасон: 2015-а ще е по-добра | StandartNews.com

Инвеститори влизат в България с пълна сила от юли до януари, обещава гадателят

Гал Сасон, кабалистът, роден в Израел и с българска жилка в кръвта, даде прогнозите си за 2015-а. Според гуруто на Мадона лошите времена си отиват и идва момент за разчистване на отломките. "Повечето от негативните аспекти от последните две години ще започнат да се отдалечават от България. Сега ще трябва да се справяме с прахоляка, който остана", каза израелският кабалист пред Гала. Той обясни случилото се напоследък у нас с позицията на Плутон - планетата, намирала се на неблагоприятно място. "Веднъж на 250 години Плутон, господарят на подземния свят, минава през този асцендент. Най-силно това се усети, когато България преживя икономическа криза", смята кабалистът. Според него Нептун в хороскопа на България за 2015-а управлява парите - това означава, че се случват много мощни, добри неща, свързани с метафизични явления като сънищата и въображението. Така се отваря каналът от България към Господ. Кабалистът поиска на 14 януари, 2 август и 15 ноември всички българи да мислят позитивно и да благодарят за случилите им се добри неща, за да се дръпне страната напред. "Добрата новина е, че за първи път от много години насам ще има мощно привличане на инвеститори - от края на юли до края на декември", каза още Сасон.

Канят Хофман в наш уебсериал

Популярният радиоводещ Тома Спространов стана поредният вип гост в нестандартния уебсериал "Бай Кольо-Марсианеца". Там Томето изигра ролята на разказвача. Адаптацията е по безсмъртната класика на Чарлз Дикенс "Коледна песен" и е представена от режисьора Джим Парашкевов. Рапърът Устата и Орхан Мурад също се разписаха сред участниците в уникалния за България проект - сериал с незрящи актьори. Боряна, вдовицата на Андрей Баташов, също се включи в играта. Тя се изявява като един от призраците на изминалите Коледи. Парашкевов обеща през 2015-а да зарадва феновете с още десетки известни гостуващи звезди и то не само от българския шоубизнес. Младият режисьор твърди, че в момента преговаря с агент на Дъстин Хофман, който е запознат със спецификата на сериала и може да гастролира без хонорар, за да подпомогне каузата.

"Туистед систър" - хедлайнери в Каварна

Големи имена в метъла идват за 10-ия рожден ден на "Каварна рок фест" - американците Twisted sister. Те са първите обявени хедлайнери за новото издание на 26, 27 и 28 юни.

Дий Снайдър и компания са идвали у нас и преди, но феновете им винаги са жадни за емблематичните им парчета като I Wanna Rock и We're Not Gonna Take It. Цените на билетите са от 90 до 110 лева за трите дни на фестивала.

Пеят за Гуджунов в неделя

Благотворителният концерт "Надежда за Борис Гуджунов" ще събере някои от най-любимите родни изпълнители в "София лайв клуб" утре. В подкрепа на колегата си ще пеят Любо Киров, "Акага", Дичо, Митко Кърнев, Поли Генова и LaTiDa, Мария Илиева, Наско от Б.Т.Р., Рафи Бохосян & Funky miracle. Началото на вечеринката е в 21 часа.

Драго Чая посрещна Коледа с ритонците

Драгомир Драганов посрещна Коледа в компанията на дует "Ритон", сподели самият във Фейсбук. "Щастливи в Банкя - след прекрасния концерт на Катя и Здравко по БНТ! Наздраве, приятели! Нека святото рождество ви донесе здраве, радост и много, много любов!", написа той под снимката, в която тримата весело са вдигнали чаши за наздравица. Трапезата е богато отрупана с традиционните за празника ястия.

Селена Гомес дибидюс

Селена Гомес, примерната принцеса на "Дисни", скъса с репутацията на невинно девойче и се съблече абсолютно гола. При това фотосесията е специално за новия й сингъл и разкрива и най-малките детайли от пищните форми на порасналата звезда. Мокра и без дрехи, красавицата не прикрива нищо. На друга снимка хубавицата позира под надписа I love sex. Преди две години се появиха скандални снимки на голата Селена, но те се оказаха просто фотошоп.

Джей Ло заработи 1,75 милиона за 40 минути

Дженифър Лопес има в сметката си 400 милиона долара, но гледа да припечели при всяка възможност. Неотдавна хубавицата е изкарала 1,75 милиона долара за 40-минутно присъствие на частно парти в Макао, разкри "Дейли мейл". Не се уточнява точно кого е уважила Джей Ло срещу "скромния" хонорар. Има твърдения, че красавицата е изпяла няколко песни на парти на "семейство от магнати на казина" в гранд Хаят. "Неколкостотин хиляди долара й бяха платени авансово само за пътните разноски", твърди източник пред изданието. Джей Ло взела всичките си танцьори и хора от екипа, за които били ангажирани 20 стаи в хотела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай