Сашо Кадиев пак закъсня. Деси и бТВ с отмъщение

Подмазва се екипа с магнитчета от Доминиката

Сашо Кадиев пак закъсня. Деси и бТВ с отмъщение | StandartNews.com

Водещият на „Преди обед” по бТВ Сашо Кадиев за пореден път закъсня за ефир. Този път забавянето му бе още по-непростимо, тъй като актьорът се връща на работа след десетина дни екзотична ваканция в Доминикана с новата си изгора. Вместо свеж и отпочинал да е първи в ефир, Сашо не изневери на обичая си да закъснява, което изнерви и Деси Стоянова, и целия екип на предаването. Затова те го посрещнаха с отмъщение…

ВИЖ ОЩЕ: Новата на Сашо Кадиев - уникална красавица(ФОТО)

Така ли ме посрещате, няма ли гримьори, няма ли гардероб, влетя Сашо намусен в студиото, облечен в нелепа шарена жилетка на корали и рибки и риза, която изобщо не се връзваше с нея. Окъселите джинси, шараните чорапи и маратонките нямаха нищо общо едни с други.

ВИЖ ОЩЕ: Сашо Кадиев в Доминикана с новата си приятелка

Кадиев възмутено попита Деси колко мъже са били на мястото му като гост водещи, докато го е нямало, и екипът зад кадър грижел ли се е за тях.

Бяха много добре обгрижени, каза с усмивка Деси и допълни, че всеки трябва да си преценява кога и за колко отсъства, какво прави, когато се връща. След това осветителят отказа да включи прожектор, който да осветява Сашо, за да се види доминиканският му загар. Накрая режисьорът дълго време не го включваше в кадър и Сашо участваше само като глас.

ВИЖ ОЩЕ: Кадиев рекламира свещи на новото си гадже

В рекламната пауза подарих магнитчета на екипа, подмаза се Сашо. И показа снимки как виси на палма и какви екзотични ястия е похапвал. През цялото време Сашо говореше в множествено число, с което показа, че не е бил сам. Но не обели и дума за новото си гадже.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай