Сашо Кадиев призна: Има по-стиснат от мен

Кой е той?

Сашо Кадиев призна: Има по-стиснат от мен | StandartNews.com

Сашо Кадиев за първи път проговори за един от големите му пороци, заради който се твърди, че е една от причините да бъде изоставен от първата му жена Таня - стиснатост.

"Светът познава и по-щедри хора от Александър Кадиев", възкликна водещата Петя Дикова по време на интервюто си със сина на Катето Евро и неговия екранен партньор от "България търси талант" Даниел Петканов.

Водещият на "Преди обед" обаче не на шега контрира твърдението й, обявявайки колегата си за по-голям скъперник.

"Познава, но не и в лицето на Дани Петканов, който се оказа по-стиснат от мен. Ние и двамата сме зодия Дева, но той бие всички рекорди по стиснатост. В Италия много ме изненада, една вафла не ми купи", разказа Кадиев, а Петканов бързо го опроверга, защото се бил променил.

"Вече не е така! Хората се променяме, аз също като Сашо бях много пресметлив, не съм харчил пари за глупости. Нека да го наречем стиснат дори. Но от един момент нататък осъзнах, че това нито ще ме направи по-богат, напротив обременява ме. Защото правейки си сметката до стотинката, това не е добре за мен, нито за околните около мен. Хората се променят", обясни Дани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай