Сапунът продължава! Константин ревна, че го накисват за пари

17-годишно момиче подаде жалба в полицията, че е била насилена от него

Сапунът продължава! Константин ревна, че го накисват за пари | StandartNews.com

Около обед в четвъртък в полицията в Несебър е била подадена жалба от 17-годишно момиче, което твърди, че певецът Константин е извършил с нея насилствени сексуални действия в стая в хотела, която той традиционно наема всяко лято, в близост до ресторант в Слънчев бряг.

Тя обаче съвсем спокойно разказала пред полицията, че от месеци е в компанията на певеца и се движела навсякъде с него абсолютно доброволно. В четвъртък през нощта Коцето имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 ч. на разсъмване. Шофьорът му паркирал автомобила пред хотела. Непълнолетната е била с Коцето и доброволно е влязла в стаята му, твърди самата тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Непълнолетна обвини Коцето в изнасилване

Момичето се жали, че в стаята била насилена, но близки на Коцето разказаха пред Hotnews.bg, че всъщност жертвата е той. Хубавелката и нейни роднини изнудвали певеца за пари. Те ясно си давали сметка, че сладкият живот, който Лолитката води с него по морето, приключва след две седмици и той ще се прибере при жена си Надя и двете си деца в София, защото сезонът на Слънчака свършва.

Коцето е дал показания, в които твърди, че се е радвал на компанията на 17-годишната от месеци напълно доброволно от нейна страна. Тя се ласкаела от вниманието му и с радост го придружавала, като често парадирала с него дори пред най-близките си роднини, които били наясно за връзката между доста по-възрастния певец и момичето. Като стана ясно, че връзката е към края си, решили директно да си поискат пари, а след като ударили на камък, пратили Лолитката да се жали в полицията и разпространили информацията в медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай