Сантра се изповяда за бебето и бащата

Певицата застана пред Мон Дьо

Сантра се изповяда за бебето и бащата | StandartNews.com

На Рождество Сантра най-накрая отговаря на един въпрос, който не спира да вълнува медиите и социалните мрежи в последните месеци – бременна ли е? В един честен и емоционален разговор с Мариян Станков – Мон Дьо, певицата разкрива себе си, както никога досега.

Тя винаги е била кралица на собствения си замък. Сега за първи път отваря широко вратите му, а от там, вместо луди нощи, безкрайни купони и веселие, излизат разочарования и болки. Белези, които са изгорили душата й. Рани, които все още кървят. Бесове, които са като урагани. Зад високите зидове се крие детето, чийто свят е опустошен от раздялата на родителите му. Момичето, което никога няма да може да поиска прошка от покойната си баба. Жената, която познава раздиращата болка от загубата, но и опияняващата нежност на любовта.

Сантра разкри, че е бременна в седмия месец, но отказа да сподели пола на бебето, което очакват с любимия си Кристиян. "Каквото и да е, ще се разбере", каза тя.

"Ставам все по-спокойна и отговорна. А бях човек, който беше основно фокусиран в работата. Сприхава съм, труден характер съм. Има я хулиганката в мен. Но това което в момента се случва, по-скоро майчинския инстинкт надделява. Но природата го е измислила добре, подчинява те и ти казва, че сега има по-важно нещо от това, което си мислил, че е било до вчера", разказа Сантра пред Мон Дьо.

Но певицата не разкри особено много за любимия си мъж: "Не е боксьор - повечето от нещата, които се пишат за него са неверни. Той не иска да е център на внимание. Появи се изненадващо в живота ми. Беше гръмко, с енергия, обаяние, дойде и ме завладя. Аз съм доста труден човек за завладяване. Хареса ми, че е един от малкото хора, които успя да ме усмири. Представи си, аз бях един необязден кон, който не се подчинява лесно. Той е темпераментен, сериозен мъж, отговорен и различен".

"Първата загуба в живота ми е, когато родителите ми се разделиха. Тогава бях на 12. Това е загуба на семейство. Баща ми започна друго семейство и това беше тежко преживяване за мен. Не знам дали съм му простила, никога не съм се замисляла за това. Имала късмета баща ми да се грижи за мен, но пък на едно дете е трудно да му обясниш такава ситуация. Приема го доста емоционално. След това станах много недоверчива, връзките ми станаха трудни, имах страх от обвързване", изповяда се още Сантра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай