Понеделник,

Сано призна за катастрофата на Карамански-младши

От: Агенция Стандарт -
2557
Сано призна за катастрофата на Карамански-младши
A
A
A

Александър Сано потвърди, че 25-годишният наследник на съпругата му Нели Атанасова от предишната ѝ връзка - Иво Карамански-младши, е катастрофирал, понеже е заспал от умора зад волана, след което е изгубил контрол над личното си превозно средство, с което е пътувал към града, където следва висшето си образование.

Звездата от "Диви и щастливи" сподели пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова, че семейството му все още минава през последствията от трагедията, но вече е на финалната права, тъй като по думите му чисто медицинските неща са приключило.

"Сега предстои, както Иво се шегува, окончателно да го направим Робокоп", разказа Сано, уточнявайки, че вследствие на злополуката младият мъж е загубил лявата си ръка от китката надолу. "Това е не драматично, а трагично. Слава Богу, той е жив и здрав, но по същото време мой много близък приятел и колега - Ангел Генов, си замина абсолютно изненадващо. Много ми е тежко, защото покрай случилото се със сина ми не успях да го изпратя... Клиширано е, но животът наистина е особен, има много трудни моменти и всички сме за кратко тук", каза той.

Артистът, който твърди, че славата не го интересува, понеже иска някой ден да я загърби и да стане земеделец, разкри, че е започнал отново да се усмихва, когато е минала последната операция на Иво. Тогава хирургът, извършил процедурата, отишъл при него и го поздравил, тъй като за своята дългогодишна практика не бил срещал друг млад човек като сина му, който да премине през нещо подобно с такава смелост, запазвайки позитивната си нагласа.

"За щастие технологиите много са напреднали. От няколко години се предлагат бионични ръце, които могат да бъдат командвани чрез импулсите на мускулите. Някои хора могат да си върнат функционалността на крайника до 80-90%", каза Александър, който заключи, че е най-важно Иво да бъде жив и здрав, а всичко останало ще бъде наред.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com