Самоубиец се хвърли под влака София - Кулата

Самоубиец се хвърли под влака София - Кулата | StandartNews.com

Благоевград. Жена на около 50-годишна възраст загина на място, след като в района на ж.п. прелез в Симитли бе прегазена от пътническия влак Кулата-София. Сигналът за трагичния инцидент е получен около 11:05 часа в неделя във Второ РУП - Благоевград.

Самоличността на жертвата и причините за инцидента са в процес на установяване. У нея не са намерени документи за самоличност. За случая е уведомена и Районна прокуратура – Благоевград. Повече от час и половина продължи огледът на мястото на драмата от оперативно – следствената група.

Следователите разпитаха двамата машинисти. Те са категорични, че жената сама е скочила пред локомотива, който я влачил десетки метри, пред да успее да спре. Не са могли да избегнат фаталния сблъсък. Никой от пътниците във влака не е пострадал. Композицията тъкмо набирала скорост, тръгвайки от гарата в Симитли. Точно срещу бетоновия център, преди изхода на града в посока Благоевград, се разиграла трагедията. Мъртвата жена е облечена в червено долнище на анцуг с бели кантове, локомотивът я е прегазил и убил мигновено. „Разпитват се хората, които живеят наблизо, но засега няма резултат по отношение на самоличността на загиналата жена. Възможно е тя да не е от Симитлие. Със сигурност се касае за самоубийство, няма насилие, няма нищо криминално в случая", уточниха от ОД МВР – Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай