Саманта Фокс застраховала гърдите си за 1 млн

Всяка за по 500 хиляди

Саманта Фокс застраховала гърдите си за 1 млн | StandartNews.com

54-годишната британската певица и модел Саманта Фокс стана популярна през 1983-а, когато се появи топлес на корицата на "Page 3" във вестник "The Sun" е на 16 и оттогава е една от най-големите звезди в Англия. Така блондинката се превърна в първото момиче в историята на таблоида, подписало ексклузивен договор с него за 12 месеца, осигуряващ ѝ участие в множество фотосесии, заснети специално за изданието. Популярността ѝ нараства и скоро тя се нарежда сред най-често сниманите жени на десетилетието във Великобритания, заедно с Маргарет Тачър и принцеса Даяна.

View this post on Instagram

A post shared by Samantha Fox (@samanthafoxofficial)

Сега Саманта разкри в интервю, че гърдите й са застраховани за милион лири в разгара на славата й през 80-те. Говорейки пред "The Sun", звездата призна, че е застраховала гърдите си, всяка за по 500 000, по съвет на своя агент. "Моят агент каза: "Щом Бети Гребъл може да застрахова краката си, ти можеш да застраховаш гърдите си", разкри Саманта.

Звездата се оттегли от кариерата на еротичен модел през 1986-а и стартира успешна музикална кариера. Тя е продала над 30 милиона копия от албумите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай