Четвъртък,

Събраха парите за транспортирането на покойния Дани до Плевен

От: Администратор -
A
A
A

Събраха парите за транспортирането на покойния Даниел Димитров от Англия до родния му град Плевен. Това съобщи plevenutre.bg и уточни, че погребението ще бъде в петък, 15 декември.

Припомняме, че 17-годишното момче почина на 2 януари 2016 г. , след като се лекува от рак в чужбина.

Близки на момчето алармираха медиите, че се нуждаят от 3 000 паунда, за да транспортират тялото на своя роднина от Англия до Плевен, за да го погребат. Добри хора обаче им подадоха ръка и за няколко дни парите бяха събрани.

"Благодаря на всички, които ни помогнаха. Парите са събрани, моля ви да го съобщите, за да знаят хората. Дълбок поклон пред всички, с много от вас не се познаваме! В понеделник сумата по транспортирането трябва да бъде преведена. Ако всичко е окей, до сряда трябва да сме в България, а погребението ще е в петък. Още веднъж призовавам хората да спрат да превеждат пари", сподели майката Надя пред плевенския сайт.

"Много хора ни помогнаха, но има и такива, които предпочитат да се подиграват с човешката болка, за съжаление. Чух и прочетох много негативни отзиви. Много хора ни помогнаха наистина - кой с много, кой с малко, но се начетох и на много обиди по наш адрес в социалната мрежа... Видях колко мръсотия се изсипа върху мъртвото ми дете. Не ми останаха сили...", допълни жената.

Тялото на момчето ще бъде транспортирано до България до сряда.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички