Събират пари за бащата на талант от ЦСКА, покосен от рак

Събират пари за бащата на талант от ЦСКА, покосен от рак | StandartNews.com

Благородна кауза поде младежката организация "Проектът". Тя организира благотворителен концерт в подкрепа на самотен баща на две деца от Гоце Делчев. Инициативата ще се проведе този петък, 22 януари, от 18 часа в Дома на културата в Гоце Делчев, съобщи infomreja.bg. Целта е събиране на средства за лечението на полицая Георги Головодов, има открит рак и се нуждае от спешно лечение. Наред с тежкото си заболяване неврокопчанинът отглежда сам двете си деца Павел и Даниел, загубили майка си преди година. Павката е юношески национал по футбол от ЦСКА. Заради баща си той не замина на лагера в Турция.

Георги Головодов в момента е настанен в специализирана болница в София в тежко състояние. Каузата по набирането на средствата за пореден път сплоти неврокопчани и до момента за благотворителната инициатива вече са продадени над 600 билета.

Продажбата на билети за концерта, в който се включват почти всички местни певци и музиканти и всички таланти от училищата, продължава, съобщиха организаторите. Такива ще се продават и в деня на концерта, които жителите на общината могат да купят от касата на Дома на културата.

За спасяване живота на самотния родител вече постъпват и дарения от местния бизнес. Сред първите, откликнали на каузата, са представителите на Комисията по социално дело и здравеопазване към Общинския съвет в Гоце Делчев, Младежкото обединение на БСП, както и много предприемачи и граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай