С танцови битки вода „Хисар” даде старт на нова кампания

С танцови битки вода „Хисар” даде старт на нова кампания | StandartNews.com

„Забавлението е H2O + движение" е мотото на инициативата

Зрелищни денс битки в стил рап, хип-хоп и брейк имаха възможност да наблюдават участниците и зрителите на Маратон София 2015. Шоуто бе организирано от "Хисар" -официална вода на знаковото спортно събитие за поредна година.

Производителите на утвърдената марка обявиха старта на нова кампания - „Формулата на забавлението е Н2О+движение=забавление", с която призоваха всички да се движат повече, да забравят за дигиталните устройства и да усетят радостта от танците, движението и живото общуване. Рапърите от СкандаУ доведоха до истинско избухване младата аудиитория.Към тях се присъединиха властелините на Street Dance Battle от „Da Clique" и сътвориха своеобразен уърк шоп по специфичните за хип-хопа, брейк и рап-а движения пред многобройните фенове на маратона. Денс бойците демонстрираха майсторските си умения на балкански вицешампиони по хип-хоп и показаха невероятно двучасово шоу с 25 танцьора на възраст от 6 до 23 години, игри за публиката, денс батъли и безплатен урок по танци.

Рапърите от „СкандаУ" и танцьорите "DA Clique" демонстрираха как може да се живее динамично и забавно с танци и музика.

Зрителите на шоуто се насладиха на хореографии върху най-актуалните световни и български хитове за тази година. Комбинираната динамика от хип-хоп, рап и брейк танци накара най-ентусиазираните зрители да премерят сили с професионалните танцьори в специалните денс батъли, организирани от вода „Хисар".

Позитивни емоции съпътстваха изявата на младите хора, обединени от една обща и полезна за самите тях кауза - да се движат и общуват, без заучени хореографии, без притеснение от това какво си мислят другите, без задръжки.

Собственикът на Бутилираща компания „Хисар", Димитър Консулов заяви, че се радва да даде възможност на младите хора да изявят себе си по начин, който им харесва - модерно, творчески и силно.Танцовите битки са метафора на живота, така , както го усещаш и разбираш, по начина, по който сам го чувстваш!Надявам се в бъдеще кампанията на „Хисар" – „Открий формулата на забавлението" да продължи и да се развива все така успешно и близо до младите хора!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай