Как Блатечки изгони вируса

От 10 години не съм бил болен, споделя актьорът режисьор

Как Блатечки изгони вируса | StandartNews.com

Асен Блатечки не е боледувал от 10 години насам, а сега е изгонил коронавируса с витамини и мурсалски чай, който подействал благотворно на белите му дробове. Актьорът режисьор се е лекувал в продължение на 8 дни у дома си, като е преминал през повечето от симптомите. Но не е свалял високата температура с медикаменти, а е оставил организмът му сам да се пребори с нея. Половинката му Диляна Попова и синът им Борил са се опазили от вируса.

Блатечки е категоричен - лекарите са супергероите на нашето време и той им сваля шапка. От приятели доктори знае, че който работи в болница, няма как да не се зарази, колкото и да се пази. Звездата на киното и театъра е от най-засегнатите икономически от пандемията - отпаднали са му турнета в Америка и в Европа, а по време на първия локдаун са му отложени поне 100 представления из България.

"Слава богу, Боил Банов отпусна помощ на някои частни театри, за да изкарат следващата година. Което е супер добре, защото с тези пари можем да си покрием поне разходите да играем. Но да сме живи и здрави само", казва още Блатечки. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай