Руслан Мъйнов: Влюбен съм

Руслан, елегантен и влюбен

Руслан Мъйнов: Влюбен съм | StandartNews.com

Актьорът е готов с песен за новата си муза

Руслан Мъйнов, който напоследък изглежда все по-елегантен, е дълбоко и еуфорично влюбен. Той направи признанието по Би Ти Ви пред своята състудентка от ВИТИЗ Диана Любенова, но не пожела да назове нито името, нито професията на новата си муза.

"Тръпката е нещо уникално - нито знаеш кога ще те споходи, нито си наясно колко време ще те държи. Чувствата не могат да се опишат", беше категоричен актьорът, който направи десетки прекрасни концерти из България с музика от руски кинохитове, детски евъргрийни и цигански романси. В сет листа на поредното си турне, с което ще обиколи Варна, Добрич, Русе и Хасково от 1 до 16 юли, Мъйнов е включил авторска песен, посветена на въпросната госпожица. "Големите драми и големите любови движат света и творчеството напред", мотивира се той.

Концертите за Руслан са изключителни преживявания - не само заради невероятната енергия, която протича като ток между него и публиката. В паузата на един от тях в зала номер едно на НДК той изпаднал във втрещяващо комична ситуация - изтичал зад кулисите, за да се преоблече за минута, но коланът му така гаднярски заял, че трима човека не успели да се справят с непокорния аксесоар. Симфоничният оркестър вече свирел следващото парче, когато Руслан все пак се включил успешно в него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай