Руслан Мъйнов издава тайни от "Комиците"

Трябва да гледаме напред - и по възможност с хумор, каза актьорът

Руслан Мъйнов издава тайни от "Комиците" | StandartNews.com

"Комиците и приятели" се завръщат - вече ще ги гледаме всеки петък от 22 часа по bTV. Актьорът и певец Руслан Мъйнов гостува в студиото на "Тази събота и неделя", за да разкрие любопитни подробности за комедийното шоу.

"Живеем в тази нова реалност такава, каквато е. Повече от ясно е за мен, че няма как да се върнем към това, което е било. Трябва да гледаме към това, което ще бъде - и по възможност с хумор", каза Руслан Мъйнов.

"С любов се работи - то по друг начин не може. Аз много се радвам, че се събрахме преди тези 15 години, за да можем да сме заедно", каза той за работата си като актьор в "Комиците".

"Всеки от нас идва с биография, никой не тръгва от нулата. Всеки е извървял голям творчески път, преди да се съберем. Всички сме се доказали и пред публиката и пред себе си. Имаме спокойствието, че не се налага да се доказваме един пред друг", каза Мъйнов за колегите си в "Комиците".

"Темата е мого сериозна, но не може да не бъде отчетена. Много е важно да я има, да е вплетен. Там е много важна границата", коментира той скечовете за Ковид-19 пандемията. 

"В залата е винаги много по-забавно и смешно", допълва актьорът.

"Аз гледам да намирам хубавото и позитивното. Защото нищо, което ни се дава, не ни се дава просто така. Дава ни се, за да го преодоляваш, да научаваш определени уроци и да продължаваш напред още по-силен", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай