Росен Карамфилов: "Не тъгувайте за баща ми"

Росен Карамфилов: "Не тъгувайте за баща ми" | StandartNews.com

Дни след смъртта на Кольо Карамфилов неговият син Росен направи кратък филм за баща си. В "Предпоследната лудост или обичането като изкуство" той е сложил кадри от премиери - свои и на известния художник.

20-годишното момче записа и емоционално видео: "Нека всеки, който обича баща ми, види този клип. Направих го за вас. Нямам нужда от медии, за да бъда добър син. Заслушайте се", написа Росен във фейсбук. "Недейте да тъгувате, защото наистина няма смисъл. Това е последното нещо, което той иска. С надеждата да вярвате, че никога няма да си отиде наистина", добавя Росен. Той е с два чифта очила на баща си, негов любим аксесоар.

"Защото той беше човек, който тъгуваше от някои неща в земната реалност. И си слагаше ей така очилата, за да може да продължи да е той, да продължи да служи на Господ в изкуството си. Искрено вярвам, че е на много, много по-добро място. Трябваше да съм най-разбитият, а се оказа, че давам кураж. Част от неговата енергия е в мен, иначе щях да бъда руина. Пълен съм със сила и ще направя всичко, за да бъде съхранена неговата памет. За да се знае, че се говори за него, че той е душа, а не материя", изповяда се синът на твореца. Росен, който има издадени две стихосбирки, илюстрирани от баща му, в клипа пее любимата песен на Кольо - Heaven на "Депеш мод". "Рай или небе - както искате го разбирайте", казва Росен. Накрая сваля очилата и казва: "Останете силни."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай