Роксана призна защо е била в болница

Певицата отрече и слуховете, че чака бебе

Роксана призна защо е била в болница | StandartNews.com

Певицата Роксана разкри причината за престоя си в болница.

Роксана каза, че е претърпяла операция на гласните струни в Турция, след като по празниците показа снимка от болничния си престой.

Певицата отрече появили се спекулации, че причината за престоя ѝ в здравното заведение е била предозиране с дрога или пък с модерно средство за отслабване, пък и не мисли, че има много колеги и колежки, които злоупотребяват и с двете.

"Прочетох няколко коментара, които не отговаряха на мен или на името Роксана - недейте хора, аз не съм от певиците, на които им се носи слава на такъв изпълнител. Не мисля даже, че и масово колегите го правят", каза хитовата изпълнителка.

Певицата отрече и слуховете, че чака бебе. Тя обясни, че е претърпяла операция в Турция заради киста в гърлото. Интервенцията е била наложителна, но изпълнителката вече е в България и засега се възстановява добре.

"Операцията ми премина успешно, но като цяло бях стресирана от цялото това нещо. Не знам какво ще се случи с гласа ми оттук нататък, всички знаят че това е целият ми живот", каза още Роксана, цитирана от HotNews.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай